DSC_0634

Een nieuw artikel voor op RetailTrends.nl

Het Vlaamse horecaconcept Wasbar staat op het punt de landsgrens over te steken naar ons land. "Het is onze ambitie in de komende jaren tientallen vestigingen te openen, te beginnen in het zuiden van Nederland", vertelt productmanager Johan Luypaert aan De Tijd.

Het Vlaamse horecaconcept Wasbar staat op het punt de landsgrens over te steken naar ons land. "Het is onze ambitie in de komende jaren tientallen vestigingen te openen, te beginnen in het zuiden van Nederland", vertelt productmanager Johan Luypaert aan De Tijd.

Het concept van Yuri Vandenbogaerde en Dries Henau stamt uit 2012, wat ontstond als een combinatie tussen een restaurant en wasserette. Wasbar heeft inmiddels 12 locaties in België, in  Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge en Hasselt. De formule heeft zijn Nederlandse lancering al langer op het programma staan, maar werd enkele jaren uitgesteld als gevolg van de coronacrisis.

Wasbar kopieert zijn concept 1 op 1 van België naar Nederland, al kunnen er enkele nuanceverschillen worden aangebracht. Waar de locaties in ons land precies komen, is nog niet bekend. "De zoektocht naar franchisepartners is bezig", meldt Luypaert.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee